Pricken Gustavslundskolans skolbibliotek

Samma gamla visa

Jag har precis läst Anna Charlotta Gunnarssons roliga bok Samma gamla visa. Den handlar om Amanda som upptäcker en hemlig önskevers i en jullåt genom att spela den baklänges. Genom att säga önskeversen för sig själv kan man önska vad som helst, men önskningen räcker bara i 3 minuter och 8 sekunder. Om jag hade Amandas önskevers här skulle jag önska att snön började smälta så att det blir vår! I väntan på våren tycker jag ni ska läsa om Amandas knasiga äventyr….

/Paula

ps. i fredags såg jag Till vildingarnas land på bio den var hur bra som helst!! Se den!!

2 Comments »

  1. felici@ Said,

    februari 12, 2010@ 13:11      

    den bocken ser DÅLLII ut xO + att paula til lvildingarnas land sen muppig ut xD


RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Leave a Comment

Hoppa till verktygsfältet