Pricken Gustavslundskolans skolbibliotek

Läsåret 2009-2010 i siffror

Nu är det sommarlov men själv jobbar jag några veckor till på biblioteket. Jag städar, utvärdera läsåret och förbereder så att nästa läsår blir ännu bättra : )

 Har kollat upp lite siffror och läsåret 2009-2010 har ni kära elever på Gustavslundskolan lånat 22514 böcker! Det är 59 böcker var!! 11855 av dessa böcker är lånade i Opac!! Härligt att ni är så bra på att låna böcker själva. Men nästa år ska ni bli ännu bättre tycker jag!

Ni har reserverat (ställt er i kö på) 1656 böcker. Men bara 138 själv i Opac – detta ska vi bli bättra på nästa år.

Ni har även fått in 759 stycken nya böcker till biblioteket!

Ett nytt nummer av femmornas skoltidning Gustavslundsbladet kom ut lagom till skolavslutningen. I den kan man läsa en intervju med mig. Och ännu roligare är att det finns en undersökning i tidningen om vilket ämne som är populärast bland femmorna. Flest röster har biblioteket fått!! Det gjorde mig jätte glad ska ni veta!

Nu önskar jag er alla en riktigt härlig lässommar!!

 Sommarkram /Paula

Leave a Comment

Hoppa till verktygsfältet