Pricken Gustavslundskolans skolbibliotek

v. 47 i biblioteket

v. 47 var veckan då snön kom. Augustpriset delades ut till Jenny Jägerfeld för hennes fantastiska bok  Här ligger jag och blöder. Jag tycker juryn valde rätt bok att ge priset till! I måndags läste jag klart den helt otroligt bra boken Hungerspelen som jag skrev om förra veckan. Kan inte förstå att jag väntat så länge med att läsa den. Vill du ha något riktigt spännande att läsa så säg till mig så plockar vi fram den åt dig!

Bokhyllevandringen fortsätter, vi har i veckan tittat på de två hyllplanen som innehåller serie och manga. Att de inte har någon plutt utan istället är märkta med uHci. Jag har berättat om min favorit manga Yotsuba av Kiyohiko Azuma.

 

 Veckans bibliotekshändelse förutom ”Paula har läst” tipsstickorna är att Martin Widmark och Helena Willis nya LasseMaja bok Sjukhusmysteriet har landat i skolbiblioteket. Det finns fyra exemplar och kön är redan ganska lång.

 /Paula

Leave a Comment

Hoppa till verktygsfältet