Pricken Gustavslundskolans skolbibliotek

Han den där Harry Potter och mitt lyssnande

Sedan i november har jag nonstop lyssnat på Harry Potter böckerna. Har precis börjat på den sista Harry Potter boken Harry Potter och dödsrelikerna. Det är väl inte direkt någon hemlighet att jag älskar Harry Potter och hans värld! Men om jag ska vara ärlig saknar jag lite att lyssna på musik och radion (lyssnar ganska mycket på radio annars). Men nu i snart fyra månader så har det bara varit Krister Henrikssons röst som varit i mina hörlurar och högtalare. Hela tiden Harry Potters värld så fort jag varit ensam. På bussen, när jag går, när jag städar och plockar, fast mest hela tiden bara för att jag vill lyssna. Men nu är det kanske bara 20 timmar kvar av lyssnande… känns både lite skönt och konstigt. Vad ska jag göra sen? Att inte få vara i Harry Potters värld hela tiden. Hur ska jag klara mig? Fast kanske jag lite börja bli lite klart med Harry Potter för nu. Eller jag vet inte kan man bli det?

Ska i alla fall söka en sommarkurs på Linneuniversitet i sommar den heter Harry Potter och hans världar. För vad ska annars en Harry Potter boktokig skolbibliotekarie göra på sin semester?!

/Paula

Leave a Comment

Hoppa till verktygsfältet