Pricken Gustavslundskolans skolbibliotek

v. 24 läsårets sista biblioteksvecka

Nu är snart terminens sista skolvecka slut. Tack alla fina sexor för er fina kabaré. Jag önskar er massa lycka till på era nya skolor!

Vilket läsår det har varit och vilken massa underbara läsupplevelser. Extra roliga tycker jag såklart de som jag får vara med om genom LÄSKUL, LÄSGLÄDJE och elevens val är. Men också alla andra läsupplevelser ni berättar för mig om.

Under läsåret 2011-2012 har ni 25964 böcker. 71 böcker per elev. Tänka vilka läsupplevelser, nya tankar och underbara stunder de boklånen gett er. Jag säger som jag brukar har ni läst hälften av dessa böcker så är det underbart.

Jag önskar er alla den underbaraste LÄSsommar så ses vi när höstterminen börjar igen.

/Paula som ska läsa vuxenböcker på sin semester (enda månaden på året jag gör det)

Leave a Comment

Hoppa till verktygsfältet