Pricken Gustavslundskolans skolbibliotek

v. 45 i biblioteket

Så var det slut på lovet och skola igen. Denna vecka har vi fyllt i massor av höstterminens bästa favorit bok i klasspärmarna (ni vet de fina färgglada pärmarna för att se bild klicka här ) . vecka 49 ska vi göra något extra kul med de böckerna. Sexorna har redan börjat lite 🙂

Jag har varit på stadsbiblioteket och bokpratat för förskolepedagoger om en massa bra bilderböcker tillsammans med två andra bibliotekarier. Jag hade turen att få prata om bästa Vad har du bakom ryggen. För första gången bokpratade jag med mygga (microfon) det var inte all så otäckt som jag trodde det skulle vara.

På bokklubben visade Cajsa bilder från Harry Potter ”landet” som de öppnat i London. Det var hur häftigt som helst. Vi började lite smått prata om hur vi ska göra julfint i biblioteket och om och hur vi ska göra adventskalendern i år.  

/Paula som har börjat privat blogga på prickigapaula.blogspot.se

Leave a Comment

Hoppa till verktygsfältet