Pricken Gustavslundskolans skolbibliotek

Vecka. 46 i biblioteket

Det vi gjort mest i biblioteket denna vecka är att prata favorit böcker och fortsatt samla er termins bästa bok i pärmar. Jag har börjat sammanställa de favoritböcker jag fått in genom mer överskådliga listor med bokomslagen på. Jag ser fram emot veckan 49 när ni ska få göra något kul mer er bästa höst bok. Vad som ska göras med boken är hemligt tom vecka 48.

Treorna har fått sin tredje LÄSGLÄDJE genre presenterad för sig, 3b ska läsa Poesi och 3a ska läsa Förr i tiden. Det som var lite konstigt och nästan lite högtidligt med dessa bokprat var att det var mina sista LÄSGLÄDJE bokprat. Eftersom jag slutar på skolan vid jul för istället börjar som barnbibliotekarie på stora biblioteket inne i Växjö. Så efter jul kommer det en ny bibliotekarie (vi vet ännu inte vem) till er. Vad som händer med prickenbloggen då vet jag inte än.

Bokklubben och jag fortsätter klura på hur årets bloggadventskalender ska göras. Kanske kom jag på det i går på bussen hem men det är hemligt tills den 1 december! 🙂

/Paula

Leave a Comment

Hoppa till verktygsfältet