Pricken Gustavslundskolans skolbibliotek

v. 47 i biblioteket

Sexorna har haft sin sista verkstad och Den osynliga flickan är avslutad. Del två och tre lånades ut omedelbart. På måndag börjar femmornas verkstadsgrupp och jag läsa Mårten Sandens Ett hus utan speglar. Snart har jag samlat in alla elevers termins bästa bok. Roligt att se vilka böcker ni tyckt bäst om. Väldigt roligt är också att ni valt så väldigt olika böcker som er termins bok. Era lärare har nu också börjat berätta för mig vad de planera att ni ska göra med boken. Roligt! I veckan har tvåorna fått sina tredje LÄSKUL författare presenterade för sig. 2b läser Annika Thor och 2a Christine Nöstlinger. Lite konstigt är det allt att det är de sista LÄSKUL bokpraten som jag håller i… Jag och bokklubben har kommit fram till att det inte blir någon adventskalender på bloggen i år. Dels för att det inte finns någon tid till det när vi i år istället ska ha vår dokumentera DIN LÄSNING vecka. Men också för att vi (jag) inte vill räkna ner till när jag slutar på skolan. Får uppdatera med fina dokumentera LÄSNING alster istället.

/Paula

Leave a Comment

Hoppa till verktygsfältet