Pricken Gustavslundskolans skolbibliotek

v.51 på skolbiblioteket hej då

Höstterminen  2012 har skolbiblioteket lånat ut 12027 böcker. det blir 33 böcker per elev.  Hoppas ni har läst i alla fall hälften av böckerna. Helt fantastiskt i så fall ju 🙂

Oj vad fort höstterminen har gått. Nu är det redan jullov. Veckan har till stor del bestått av jullovsbokutlåning och en massa hej då. För efter jul kommer jag jobba på det stora biblioteket i stan som barnbibliotekarie. Då får ni komma och hälsa på mig där! I och med att jag slutar så läggs pricken bloggen ner. Den kommer ligga kvar här så ni kan fortsätta använda mina boktips men den kommer inte längre att uppdateras. Men jag är rätt säker på att en ny biblioteksblogg kommer startas av mig fast med ett barnbiblioteksperspektiv istället. Håll era ögon öppna efter den!

/ Paula

Leave a Comment

Hoppa till verktygsfältet